EĞITIM-SEANS-WORKSHOP-FARKINDALIK SOHBETLER-SEMINERLER

Tüm çalışmalar Antalya Liman ve Lara bölgesinde ayriyeten Manavgat’ta yapılmaktadır. Keyifli döşenmiş ve sıcak ortamda deneyimli eğitmen ve terapistlerle beraber sizi aşağıdaki hizmetleri vermekteyiz: * REİKİ * Ezoterik Şifa* Innerspeak*yaşam Koçluğu*Tekrar Bağlantı* Theta Healing* Nefes koçluk ve özel seanslar* Mor Alev-Silver Violet Flame * 3.göz psişik güçlendirme *7 çakra kaynağı *Altın üçgen *Angel Light*Başmelek Mikail Enerjisi*Başmelek Cebrail enerjisi*Bolluk Bereket Reikisi *Büyük merkezi güneş uyumlaması *Derin şifa reikisi*DNA Şifası Reikisi *Dove güçlendirme *Eterik Kordon akımlarını güçlendirme *Full Spectrum Healing *Gümüş Mor Alev *Imara Reiki*Karmik ilişkileri aydınlatıcı reiki *Lighterian melek bağlantıları *Meleklerin Renkleri *Neptün gezegeni*Prana *Psişik korunma alevi *Rakama Reiki*Şans Reikisi *Takyon

23 Şubat 2014 Pazar

EZOTERİK ŞİFACILIK



Yaklaşık 2500 yıl önce, Yunanlı doktor Hipokrat [ i.Ö. 460-337 ], şifacılık sanatını öteki mabet bilimlerinden ayıracak olan ilk adımları atmıştı. Hipokrat, doğadaki gözlemlenebilir hususlara dayalı bir yaklaşımı benimsemiş ve doktorları, o zamanlardaki tutucu ya da bilinçsiz uygulamalar ile artık batıl hale gelen bir şifa sisteminden uzaklaştırmıştı. Denilebilir ki, bu uygulamaları rejenere edecek bir tıbbın temelini atmıştı. 
Bu gün, esası Hipokrat'a dayanan klasik tıp uygulamalarının hakimiyetine rağmen, giderek artan bir ilgiyle, kadim dünyanın çağları aşıp günümüze kadar gelen, psikospiritik mahiyetteki "ezoterik şifacılık" yaklaşımlarının üzerine de eğilinmeye başlanmıştır.  

Ezoterik şifada şifacı hastalığı veya rahatsızlığa enerjik ve ruhun seviyesinde yaklaşır. Sağlıklı kişide denge ve enerji uyum içerisindedir oysa hastalık veya rahatsızlık var ise dengesiz ve uyumsuzluk söz konusu olabilir.
Şifacı iç algı yoluyla ve Onun gerçek gücü ile kişinin enerji alanı detaylı bir şeklinde tarayıp, sapmalar ve tıkanıklıkları tespitini yapıp yeniden denge ve uyum haline getirir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder