EĞITIM-SEANS-WORKSHOP-FARKINDALIK SOHBETLER-SEMINERLER

Tüm çalışmalar Antalya Liman ve Lara bölgesinde ayriyeten Manavgat’ta yapılmaktadır. Keyifli döşenmiş ve sıcak ortamda deneyimli eğitmen ve terapistlerle beraber sizi aşağıdaki hizmetleri vermekteyiz: * REİKİ * Ezoterik Şifa* Innerspeak*yaşam Koçluğu*Tekrar Bağlantı* Theta Healing* Nefes koçluk ve özel seanslar* Mor Alev-Silver Violet Flame * 3.göz psişik güçlendirme *7 çakra kaynağı *Altın üçgen *Angel Light*Başmelek Mikail Enerjisi*Başmelek Cebrail enerjisi*Bolluk Bereket Reikisi *Büyük merkezi güneş uyumlaması *Derin şifa reikisi*DNA Şifası Reikisi *Dove güçlendirme *Eterik Kordon akımlarını güçlendirme *Full Spectrum Healing *Gümüş Mor Alev *Imara Reiki*Karmik ilişkileri aydınlatıcı reiki *Lighterian melek bağlantıları *Meleklerin Renkleri *Neptün gezegeni*Prana *Psişik korunma alevi *Rakama Reiki*Şans Reikisi *Takyon

23 Şubat 2014 Pazar

MBS-NEFES ATÖLYE





NEFESİNİZ  ŞÖLENİNİZ
 NEFESİNİZ  KUTLAMANIZ  OLACAK!

Doğal Nefes ve nefesi açmaya yönelik çalışmalar, sistemimize yüksek miktarlarda oksijen taşıyan bir iyileştirme sürecidir.
Nefes uygulamaları, tüm dünyada kırk yılı aşkın bir süredir kullanılıyor insanın sağlığı ve kişisel gelişimi üzerinde en etkin çalışma yöntemi olarak popülerliğini devam ettiriyor ve milyonlarca insanın yaşamına sağlık, enerji, gençlik ve huzurlu bir zihin olarak geri dönüyor.   
Düşünce ve nefes birdir. Farkına varmasak bile beraber hareket ederler. İster düşünceleriniz, ister nefesiniz arasında boşluklar yaratabildiğinizde içsel boşluğunuzu keşfedebilirsiniz. O boşluklar oluşturulmadan genellikle düşünceleriniz tekrarlayıcı, ruhsuz, yaratıcı potansiyeller oluşturamayan bir duruma gelir ki çoğu zaman bunun farkına bile varamayız.
Nefesinizin farkında olmak, dikkatinizi düşüncelerden uzaklaştırarak bir boşluk yaratır. Bilinç geliştirmenin tek yolu budur. Bütünsel bilinçle temas etmenin, şimdiye ve buraya getirmenin tek yolu budur. Nefesinizin farkında olun.
Doğal olduğumuz an,nefes alışımız aynı ritimdedir,herşey süperdir,herşey hakikattır, içten bir hayat yaşarız,hiç bir sorun yoktur,çatışma yoktur,varlığımız bir bütün halindedir,dilimiz ne söylerse gözlerimizde aynı şeyi anlatmaya başlar. Nefes farkındalığının hayatınızda bir boşluk yaratmak, bir bilinç oluşturmak için en etkili yollardan biri olarak en uygun içe dönme, kendini bilme ve kendini anlamlandırma çalışmasıdır
Şunu diyorum,her nefes alışımızda parçalara ayrılmadan,tek birlik halinde olursak,mutlu oluruz,aşkla dolarız,neşe coşku tüm etrafımızı sarar,bütün oluruz,bu durum bizim en doğal halimizdir.En doğal nefes alışımızdır.


 NEFES senin hayatın,
Ve NEFES aynı zamanda
Bilinçle bilinçsiz olan arasında,
Bedeninle ruhun arasında bir köprü.
Bu köprünün kullanılması gerek.
Eğer köprüyü doğru şekilde kullanırsan,
Diğer kıyıya geçebilirsin.
OSHO

İLERLEMEYE HAZIRSAN BİZİMLE İLETİŞİM KURMANIZ YETERLİ!

 YENİ BİR YAŞAM, YENİ BİR SEN...........…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder