EĞITIM-SEANS-WORKSHOP-FARKINDALIK SOHBETLER-SEMINERLER

Tüm çalışmalar Antalya Liman ve Lara bölgesinde ayriyeten Manavgat’ta yapılmaktadır. Keyifli döşenmiş ve sıcak ortamda deneyimli eğitmen ve terapistlerle beraber sizi aşağıdaki hizmetleri vermekteyiz: * REİKİ * Ezoterik Şifa* Innerspeak*yaşam Koçluğu*Tekrar Bağlantı* Theta Healing* Nefes koçluk ve özel seanslar* Mor Alev-Silver Violet Flame * 3.göz psişik güçlendirme *7 çakra kaynağı *Altın üçgen *Angel Light*Başmelek Mikail Enerjisi*Başmelek Cebrail enerjisi*Bolluk Bereket Reikisi *Büyük merkezi güneş uyumlaması *Derin şifa reikisi*DNA Şifası Reikisi *Dove güçlendirme *Eterik Kordon akımlarını güçlendirme *Full Spectrum Healing *Gümüş Mor Alev *Imara Reiki*Karmik ilişkileri aydınlatıcı reiki *Lighterian melek bağlantıları *Meleklerin Renkleri *Neptün gezegeni*Prana *Psişik korunma alevi *Rakama Reiki*Şans Reikisi *Takyon

7 Haziran 2014 Cumartesi

MİND,BODY&SOUL ÇOCUKLARI YAZ FARKINDALIK ATÖLYESİ


MİND,BODY&SOUL ÇOCUKLARI YAZ FARKINDALIK ATÖLYESİ

MBS farkındalık Atölyesinde haftada 2 günü Çocukların bireyselliklerine ve becerilerine sahip çıkıyoruz ve bunları yaşamlarına dahil etmek için destek oluyoruz.
Bir çocuğun gelişiminde üç şart önemlidir.
1-Başkalarıyla ilişkileri (çocuk yetişkin ilişkisi-çocuk arkadaş ilişkisi)
2-Evren ile ilişkisi
3-Çocuğun becerileri
Bu üç şart bizim çalışmalarımızın esasını oluşturur.

MBS Farkındalık Atölyesinde buraya istekli olarak gelmiş çocuklara standart okul eğitimlerinde yer almayan bilgiler verilmekte, öğreti ve çalışmalar yapılmaktadır. Standart Eğitim Kurumları çocuklarımızın sadece IQ seviyelerini yükseltmek üzere programlanmış çalışmalarla, çocuklarımızı sınırlandırırlar. Bu durum sadece aldıkları notun yüksekliğine göre etiketlendirilen, bireyselliği, yaratıcılığı, özgüveni, sosyalliği baskılanmış ve ileriki yaşamlarında istedikleri başarıyı elde etse bile hayata dahil olmayı bir türlü başaramayan bireyler oluşturur. Biz bu eksikliğin farkında olarak ve gidermek üzere buradayız böylelikle bu çocukların toplumda yüksek maneviyatlarını oturtmalarına destek olacağız.
Atölye Konseptimiz
Tatil döneminde çocuklar kendi isteğiyle belli günlerde atölyeye gelirler. Burada Evren ve Dünya ile ilişkilerini görmelerine destek oluruz. Çocukları ihtiyaçları doğrultusunda desteklemek bizim için çok önemlidir. Bu sebepten ötürü sabah konuşmalarımız ve paylaşımlarımız ona göre değerlendirilir. Onları dinlemekle, konuşmakla programımız yön bulur. Paylaşımlarda ortak bir konu bularak ele almak, çalışmalarımızı gün boyunca ona yoğunlaştırmak ortak fayda sağlar. Aktivitelerimiz şöyle dağılır; Kişiye özel koçluk, grup faaliyetleri ve çocukların isteği doğrultusunda oluşturulan faaliyetler ve bu aktiviteler; Bilişsel gelişim, sosyal ve duygusal gelişim, motor gelişim, yaratıcılık, müzikal ve spiritüel gelişim üzerinedir.
Deneyimli ekibimiz bu çalışmalarla çocuklardan çok şey öğrenerek, içsel olarak da eğitimlerini sürdürmektedirler.
Grup Aktivitelerimizde Bazıları:
Spiritüel boyama, Koçluk, Yoga, Meditasyon, Biodanza, Oyun, Drama, Yaratıcı yazarlık, Müzik, Hikâye anlatmak, Tha-chi, Chigong
EĞİTİMLERİMİZDEN BAZILARI:
Diksiyon, HO’OPONOPONO, EFT, Çak, Tongue Fu(söz ile dövüş sanatı), Cesaret Günü
Bizim Atölyemiz aynı zamanda ebeveynlerin de her zaman uğrayabilecekleri bir yerdir. Atölyemizde kendi çocuklarını desteklerken bizden de destek ve tavsiye alıp, bilgi paylaşımında bulunabilirler.
Ebeveynler, belirtilen zamanlarda yapacağımız toplantılara katılabilirler ve bu toplantılarda çocuklar ile yaptığımız çalışmalar ve deneyimlerimiz konusunda bilgi alabilirler. Ve her haftaya özgü seçilen tema üzerine ebeveynlerin de görüşleri ve paylaşımları değerlendirilir.
10-13 YAŞ GRUBU, başlangıç tarihi: 8 Temmuz 2014
14-18 YAŞ GRUBU başlangıç tarihi: 9 Temmuz 2014
Atölyemiz MİNİMUM 6 KİŞİ MAXİMUM 10 KİŞİ ile sınırlıdır.
SON KAYIT TARİHİ:28 Haziran 2014
DAHA FAZLA DETAY VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TEL: 0532 638 98 96
FARKINDALIK ATÖLYE ÇALIŞMAMIZ HAFTADA 2 GÜN olmaktadır.

TEK GÜN VEYA HAFTADA 1 GÜNLÜK KATILIM İÇİN LÜTFEN ARAYIN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder