EĞITIM-SEANS-WORKSHOP-FARKINDALIK SOHBETLER-SEMINERLER

Tüm çalışmalar Antalya Liman ve Lara bölgesinde ayriyeten Manavgat’ta yapılmaktadır. Keyifli döşenmiş ve sıcak ortamda deneyimli eğitmen ve terapistlerle beraber sizi aşağıdaki hizmetleri vermekteyiz: * REİKİ * Ezoterik Şifa* Innerspeak*yaşam Koçluğu*Tekrar Bağlantı* Theta Healing* Nefes koçluk ve özel seanslar* Mor Alev-Silver Violet Flame * 3.göz psişik güçlendirme *7 çakra kaynağı *Altın üçgen *Angel Light*Başmelek Mikail Enerjisi*Başmelek Cebrail enerjisi*Bolluk Bereket Reikisi *Büyük merkezi güneş uyumlaması *Derin şifa reikisi*DNA Şifası Reikisi *Dove güçlendirme *Eterik Kordon akımlarını güçlendirme *Full Spectrum Healing *Gümüş Mor Alev *Imara Reiki*Karmik ilişkileri aydınlatıcı reiki *Lighterian melek bağlantıları *Meleklerin Renkleri *Neptün gezegeni*Prana *Psişik korunma alevi *Rakama Reiki*Şans Reikisi *Takyon

7 Eylül 2014 Pazar

ONLİNE Golden Triangle-Altın Üçgen


GOLDEN TRİANGLE-ALTIN ÜÇGEN
James Parner tarafından kanalize edilmiş, Tanrıça İsis ile bağlantılı özel bir tekniktir. Üçüncü gözü aktive ederek sezgi ve telepati yeteneklerini geliştirmek veya şifa vermek amacıyla uygulanır.
Uyumlama yolu (el verme) ile aktarılır. Enerji çalıştırıldığı zaman üçüncü gözde dönen bir piramit hissini verir. Tek aşamalıdır.
Pozitif enerji çalışmaları için kullanılsa da temelde üçüncü gözle ilgili bir enerji sistemidir ve üçüncü gözü aktive eder. Sezgilerin gelişmesi için Golden Triangle enerji sistemi etkili olarak kullanılabilir. Ayrıca kundalini enerjisini aktive edici ve diğer çakralarla da ilgili çalışmaları vardır. Ancak bir Reiki sistemi değildir. Temel olarak üçüncü gözümüzün aktivasyonu ile ilgili olsa da Golden Triangle sistemiyle yakından ya da uzaktan pozitif enerji çalışmaları yapılabilmektedir.
Diğer sistemlerle birlikte, örneğin Usui Reiki ve Kundalini, İmara v.b. birlikte kullanılabilir. Başka enerjilerle birlikte kullanılabilir ve daha güçlü hale getirilebilir, ancak tek başına da son derece tesirlidir. Düzenli kullanan kişilerde, zaman içinde sezgi ve telepatilerinde büyük bir artış gözlenmektedir.

 EĞİTİM:
*Golden Triangle eğitimi bireysel veya uzaktan verilmektedir.
*Golden Triangle' ı alabilmek için Usui Reiki 1.seviyeyi almış olmanız önerilir.
*Katılımcılara özel hazırlanmış PDF formatında eğitim kitapçığı + katılım belgesi gönderilecektir.
*Eğitim bedeli: 200 TL'dir.
PROSEDÜR-ŞARTLAR:
* Uzaktan Eğitim alabilmeniz için bir bilgisayar (skype hesabı-kameralı-mikrofonlu) ve internet erişimine sahip olmanız yeterlidir. Bazı Bireysel seanslar için de gerekli olabilir.
*Merkezimize mail yoluyla veya iletişim formu kullanarak istediğiniz seans ve veya eğitimi yazın ayrıca seans ve veya eğitim alacak kişinin ulaşabileceğimiz, isim,soyadı,tel ve mail adresi gibi bilgileri de yazmanınızı rica ediyoruz.   Fatura için ona göre gereken bilgileri dikkatli yazın lütfen.
*Mail adresimiz: mindbodysoultr@gmail.com
* Terapistimiz size mail  yoluyla gereken bilgiler,tarih ve saat seçenekleri bildirecektir.
*Tarih ve saati anlaştıktan sonra verilen hesap numaramıza ücreti yatırdıktan sonra size gereken doküman mail veya kargo ile gönderilir.
*Şimdi seans veya eğitim anlaşmış olan tarih ve saatinde başlayabilir…..

Başarılar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder