EĞITIM-SEANS-WORKSHOP-FARKINDALIK SOHBETLER-SEMINERLER

Tüm çalışmalar Antalya Liman ve Lara bölgesinde ayriyeten Manavgat’ta yapılmaktadır. Keyifli döşenmiş ve sıcak ortamda deneyimli eğitmen ve terapistlerle beraber sizi aşağıdaki hizmetleri vermekteyiz: * REİKİ * Ezoterik Şifa* Innerspeak*yaşam Koçluğu*Tekrar Bağlantı* Theta Healing* Nefes koçluk ve özel seanslar* Mor Alev-Silver Violet Flame * 3.göz psişik güçlendirme *7 çakra kaynağı *Altın üçgen *Angel Light*Başmelek Mikail Enerjisi*Başmelek Cebrail enerjisi*Bolluk Bereket Reikisi *Büyük merkezi güneş uyumlaması *Derin şifa reikisi*DNA Şifası Reikisi *Dove güçlendirme *Eterik Kordon akımlarını güçlendirme *Full Spectrum Healing *Gümüş Mor Alev *Imara Reiki*Karmik ilişkileri aydınlatıcı reiki *Lighterian melek bağlantıları *Meleklerin Renkleri *Neptün gezegeni*Prana *Psişik korunma alevi *Rakama Reiki*Şans Reikisi *Takyon

24 Haziran 2015 Çarşamba

TANRILARIN ARMAĞANI: CİNSELLİK



Orgazm deneyimi bedenimize şifa ve canlılık enerjileri gönderir.
Yaşayan kitaplığın bedeninizdeki kapısı cinsel organlarınızdır ve bu kapıyı nasıl kullanacağınızı öğrenecek olursanız zaman kayıtlarına açılan bir kapı işlevi görür. Genellikle insanlar bir araya gelir ve birkaç dakika içinde çiftleşirler.
Çoğunlukla birbirlerini cinsel olarak incelemeype vakit ayırmazlar. Çünkü haz dolu zevk kimi zaman derin duygusal acıyla birlikte anılır. Çoğunuz bu zevki aramaya karşı duyduğunuz utançla damgalanmışsınız. Hatırlayın. Öykü ilerledikçe size tanrıların armağanı sunulur.


Dünyada ki kaç düşünce okulunun başarıyı cinselliğin ötesine geçmekle değerlendirdiği bizim için ilginç. Sizi kimliğinizin özünden uzaklaştıran düşüncelere karşı uyanık olun. Bu düşünceler, kavramlar kulağa yüce gelebilir ancak sizi dünyevi oluş ve fiziksel biçiminizin zenginliğinden uzaklaştırırlar. Salgılarınız ve Gizemleriniz derin bir ilişki aracılğıyla dinginlik, incelik ve huşu ile incelenecek özel armağanlardır.

Niyetimiz içinizdeki cinselliği yeniden yorumlama esintisi vermek.

Lütfen şunu anlayın, Dünya değişimlerinden geçtikçe her alanda ilerleyecek ve düzene sokulacaksınız.

Yalnızlıktan korkmanıza gerek yok –arzuladığınız en derin ilişkiyi ortaya çıkarma yeteneğine sahipsiniz.

Cinsellik bedeninizi bir şifa durumuna getirir ve kapıları yıldızlara açar. Bağlı, sevgi dolu bir ilişkideki cinsellik derin olabilir ve sizi başka dünyalara götürür, bedeninizi canlandırır. Bedeninize en yüksek ideallere getirilmiş davranış kalıplarını anımsatır.

Cinsel ifade hem ruhsal hem de fiziksel alemlerin araştırılması olanağını sunar. Denge gereklidir.

Özünde ebeveyninizin cinsel ifadesiyle oluşmuş fiziksel bir beden içinde yaşıyorsunuz. Cinsel enerjinizde rahat olun. İçinizden akan bu yaşam gücü onurlandırıp kabul edin. Sizi yükselmiş, zenginleşmiş ve siz olan aracınızı anlamış olarak görmek istiyoruz.

Gezegeninizde cinsellik konusunda cehalet içinde tutuldunuz. Gerçekte kozmik bir olayken sizin için cinsellik en iyi olasılıkla iyi gelen bölgesel bir harekettir. Ne zaman başka birisiyle seks yapacak olsanız bir enerji kalıbı hemen sizi birbirinize bağlar ve “görünmeyen enerjileri” içine çeker.

Tanrı ve Tanrıçalar hormonlarınıza deli gibi aşıktır….

Yapmış olduklarınızı, bulunduğunuz yeri yargılamazsınız. Bu ya da başka bir yaşamda anımsadığınız kadarıyla yaşadıklarınızdan ders alacaksınız.

Gerçekleştirmeye çalıştığınız ideal, cinsel ifadenizi bozulmada değil canlanmada kullanmak olacak.

Cinsellikle ilgilenmek, hormonlarla ilgilenmek demektir. Cinsellik hücrelerinizin özünü uyarır, Işık şifreli iplikçikler birbirine dolanır. Bir mıknatısta enerjilerin hepsi bir hizaya girer ve aynı yöne döner. Cinsel açıdan uyarıldığınızda hormonlarınızda başlayan dansı ettiğinizde bütün bedeniniz belir bir yöne doğru yönlenir. Siz ve birlikte olduğunuz kişi bu düzene girdiğinizde kuzey ve güney kutupları gibi olursunuz. Normal olarak bedeninizdeki hücreler insanların her yöne hareket ettiği Büyük Ana İstasyon ya da benzeri yerlerdeki başıboş kalabalık gibidir. Sonra, cinsel etkinlik sırasında sanki bir düdük öttürülür de herkes dönüp aynı yöne bakar gibi olur. Cinsel etkinlik sırasında diğer kişiyle gerçek bir bağ kurduğunuz duruma eriştiğinizde birbirinizi harekete geçirirsiniz ve hücrelerinizin enerjisi bir yönde dizilir.y Bedeniniz bir mıknatısa dönüşür. Siz ve diğer birey yüksem bir elektromanyetik güç durumuna ulaştığınızda birbirinizi çeker ve aranızda bir denge yaratırsınız. Bunda ustalık kazandığınızda birbirinize dokunmanız bile gerekmeyecektir. Aranızda bu sevgi ağını yaratabilirsiniz. Bu güç alanı yoluyla iç bedenleriniz gelişir ve başka dünyalara gider.

Çoğunuz yedikleriniz konusunda seçicisiniz. Bedeninize nasıl zevk vermek istediğiniz konusunda da seçici olun. Kendinize zevki keşfetme, onun hakkında konuşma ve hissetme izni verin. Bedeninize bakın , çıplak ayakta durun, sahip olduğunuz her girintide kutsal olanı bulmak üzere her konumda bakın ona. Anımsayın, araba kullandığınızda “Aman bagaja bakmayın ! “ gibi bir şey söyleyemezsiniz. Olduğu gibi kabul edersiniz. Sizi bir yerden bir yere götürmek için arabanın her parçası birlikte çalışır. Bedeniniz için de aynı şey geçerlidir.

Cinselliğin size verilmiş en heyecan uyandırıcı armağanlardan biri olduğunu düşünüyoruz. Dünyada daha iyi bir zaman geçirebilmeniz için sizlere bu yolculuğun içlerine doğru rehberlik etmek istiyoruz. Kendinizi ve Dünyayı sevin. Çünkü siz bir ve aynı şeysiniz. Bedeninizin her bölümünü sevmeye ve kendinize bedeninizin her bölümünü onurlandıracak bir eş seçmeye ilişkin bir anlaşma yapın. Eşinizin sizi tanrı/tanrıça gücünüzün bu görkemli bölümünün yolunu açmak için istek ve arzulu olacağını bilin.

Sizinle cinsellik üzerine konuşmak bizim için çok önemli. Atalarımız sizi cinselliğinizden uzaklaştırmak ve onu yanlış anlamanıza yardımcı olmaktan sorumluydu. Siz yaşam önceliklerinizi anladıkça gelecek olan şifa, cinsellik adı verilen bu yaşamsal gücü anlamakla gerçekleşecektir. Bu gezegende gerçekleşmesi gereken temel şifa olgularından biridir.

Sizin için bazı önerilerimiz var. Bunlar bir eşle nasıl bir araya gelineceği ve gizemleri araştırdıkça bedeninizi ve eşinizin bedenini onurlandırmakla ilgili. Anımsayın, siz ve eşiniz arasında ne kadar enerji barındırabileceğinizi ve bu enerjinin sizi nasıl bir yere taşıyacağını araştırmaktasınız.

Çekim hormonları hareketettiğinde çakralarınızın bütünü ve eşiniz arasındaki enerji alış verişini deneyimlersiniz. Enerjileriniz birbirine geçer. Enerjiyi cinsel organlarınızda tutmak yerine yukarı doğru yükselttiğinizde (3.göz ve Taç çakra demek istiyor Alev.C. ) enerji akımını arttırabilir ve yeni bir bilinçle çalışırsınız.Orgazmı geciktirerek enerjiyi birbirinizin omurgası ve bedenleriniz boyunca yükseltmeyi öğrenin. Cinsel eylemin kendisi sırasında zamanın çöküşüne doğru ilerlediğinizi deneyimleyebilirsiniz.

Cinsel enerjiyi bir çift olarak paylaştığınızda kendinizi sizinle birşleşmeleri için başka güçlere açarsınız. Dış enerjiler için siz sevişirken insanlarla birleşmek Yaşayan Kitaplığın (insanlıktan bahsediyor. Her birimizde var oluşun tüm bilgileri gizlendiği için öyle tabir ediyor. Alev.C. ) özel ve heyecan verici bir bölümüdür. Bir zamanlar, cinsel deneyiminiz sırasında bir tanrı ya da tanrıçanın siz ve eşinizle birleşmesi mutlak bir onur sayılırdı. Nihai deneyim sizi onurlandıran ileri derecede evrimleşmiş varlıklarla birleşmek ve bunun çok boyutlu bir cinsel deneyim haline gelmesi için sizin sevgi frekansını taşımanızdı. Sevişmeden önce yüksek titreşimleri kendisine çeken kaç kişi tanıyorsunuz ? Bazı insanlar sarhoş olur, uyuşturucu alır ya da sevişmek için birlikte cesaret toplamak üzere neye gereknim duyuyorlarsa onu yaparlar. Yalnızca standardınıza uyanların size gelmesi için cinselliğiniz konusunda değerlerinizi, standartlar ve koşullarınızı fizik ötesi alanda belirtmeniz gerekiyor.

Sizinle çalışmak isteyen bu enerjilerle açık olun. Ne için açıklık yaratıyorsanız ona uymalarını söyleyin. Pleiadesliler, bütün dünya dışı varlıklar, tanrı ve tanrıçalara karşı boruyu öttüren sizsiniz. Karar veriyor ve “Bakın , dinleyin varlığınızı öğreniyorum. Henüz anlamıyorum. Sizi tanımak istiyorum. Bunlar benim standartlarım. Ben yalnız sevdiğim birisiyle sevişirim. Bedenimi onurlandırırım. Dünyayı onurlandırırım. Benim için BÜTÜNLÜK önde gelir. Eğer değerlerime uyabiliyorsanız bana insan cinselliği konusunda ders vermek üzere yaşamıma hoş geldiniz “ deyin. Bu bir yaklaşımdır.

Bizim Pleiadesli titreşimlerimizi nasıl tanıyacağınızı öğrendiniz değil mi ? Eğer birisi içeri girip biz olduğunu iddia edecek olursa anlarsınız. Ancak belki değer enerjileri nasıl tanıyacağınızı öğrenmediniz. Onun için kim olduklarını bilmiyorsunuz. Daha yüksek alemler aldatmanın ötesinde değildir. Dünyada bir dost edindiğinizde bu dostun iyi birisi olduğunu nereden bilirsiniz ? O kişiye karşı belli bir duygu beslersiniz. Sizden aynı algı yeteneğini fizik ötesi dünyalar için de kullanmanızı istiyoruz.

Biçim almaları için bir insanın yardımını bekleyen varlıklarla çalışma ve oynama olanaklarını araştırırken değerlerinizi korumanızı ve neye açık olduğunuz konusunda son derce net olmanızı öneririz. Değerler ve açıklığınızı döne döne tekrarlayın. Bedeninizi onurlandırın. Eşinizin bedenini onurlandırın ve yalnızca SEVGİNİN eşlik ettiği bir cinsellik yaşayın. Anahtar budur.

Bedeninizdeki cinsel enerji yaşam gücünüzdür. İçinizdeki tanrı ya da tanrıça gücüdür. Gizlerin gizini taşır, yaratıcı güçtür.

Çoğu insan cinselliğini kendisini canlandıracak bir şekilde kullanmak yerine yozlaştıracak bir şekilde kullanır. Uzun zaman önce Tanrıça doğanın güçleriyle öylesine bir uyum içindeydi ki doğa güçlerinin besleneceği titreşimsel değerler yaratırdı. Anımsayın, her şey birbirine bağlıdır. Hiçbir şey ayrı değildir ve her şey diğer her şey ile ilişki içindedir. Bugün burada yaptığınız bütün Dünyayı etkiler.

Seviştiğiniz herkesin varoluş şablonu size aktarılır. Böylece sizinkinin yanında bir kişinin dala “malzemesiyle” baş etmek durumunda kalırsınız.

Bedeniniz karşınızdakinin bedeniyle bir araya geldiğinde çakralarınız uyarılır, kundalininiz hareket eder. Eğer kundalininiz yalnızca iki alt çakranızda hareket ediyor ve bütün bedene yayılmıyorsa sizden ilişki kurduğunuz insanın aura alanına uzanan “kancalar” olabilir, onun da sizin alanınızda “kancaları” olacaktır. Sevişeceğiniz insan konusunda son derece seçici olmanız işte bundan ötürü çok önemlidir. Eğer birisiyle sevişecekseniz aranızda bir tür bağlılık ve uzlaşma olduğundan ve bu konular üzerinde çalışmayı planlıyor olduğunuzdan emin olun. Çünkü hızlandırılmış zaman ve enerjinin bugününde başka birisinden size her şey aktarılabilir.

Bedeninizden bütün eski bağlılıkları temizlemenizi öneririz. Bedeninizin arınmış , kutsanmış ve bütün eski ilişkilerin cinsel enerjisini serbest bırakmış olmasına dikkat edin. Yaşamınıza sahip çıkarak önceki cinsel ilişkileri sevgi dolu bir tavırla serbest bırakmak için elinizden geleni yapın. Geçmişten söz edip eski eşlerinize güç kazandırmaya son verin. Bırakın akıp gitsin birikimler. Eğer yıllar önce ilişkinizin olduğu insanlardan söz etmeyi sürdürürseniz özellikle de cinsel ilişkiniz olduysa aura alanınızda onların düşünce biçimlerine güç vermeye devam etmiş olursunuz. Bu da sizi yeni bir şimdiyi deneyimlemekten alıkoyar.

O insanlarla yirmi yıldır hiçbir ilişkinizin olmamasına karşın enerjilerini çekecek bir mıknatı ya da paspas yerleştirmeye benzer bu. Onların enerjisiyle bir döngüye girersiniz. Sizin anımsadığınız halleriyle hiçbir benzerlikleri kalmamış bile olsa onlarla yaşadığınız deneyimi yeniden yaratırsınız. Bunlar son derece incelik isteyen zamanlar. Yirmi yıl önce her şey nostaljikti. Radyoyu açar, ortalarda dolanırdınız. Pazar öğleden sonraları arabayla dolaşır, sarhoş olur, plaja gider, piyasa yapardınız. Yaşam tek bir otoyol şeridinden , büyük bir partiden ibaretti. Herşey değişti. Gündüz düşlerine dalıp fanteziler kurmak için zamanınız vardı. Bir şeyi düşünmenizle ona ulaşmanız arasında büyük bir zaman aralığı vardı. Oluşmasını istediğiniz şeye sahip olmak yıllar alırdı. Artık öyle DEĞİL. Şimdi düşündüğünüz ne olursa olsun onunla göz açıp kapayıncaya kadar burun buruna geliyorsunuz. Karşınıza bu kadar hızlı çıkıyor. SEÇİCİ OLUN. İçinde bulunduğunuz zaman kapsülüne Saygılı Olun. Zamanda çöküş yaşanıyor. İnsanların gerçekliği görüş biçimi değişime uğruyor.

Kağıt mendil kullanırken alır, burnunuzu siler , kaldırır atarsınız. İnsanlar böyle değildir. Süreç insanlarla bu kadar yumuşak ve çabuk yaşanmaz. Birisiyle cinsel ilişki kurduğunuz her zaman bu insanla aranızda bir bağ oluşturursunuz. Bir geceliğine bile olsa iki beden bir araya geldiğinde birbirinizin aura alanlarına yüklenirsiniz. Bunu belki şimdiye kadar anlamamıştınız.

Seks olağanüstüdür. Kimliğinizi keşfetmeniz için insan olarak sahip olduğunuz kesinlikle en görkemli armağanlardan birisidir. Ancak onu kullanmayı öğrenmeniz gerekir. Kimse sizi insanlarla sevişmenin oluşturduğu enerji hattının yansımaları konusunda eğitmedi .

İnsanların enerjilerini auranızdan silmek niyetiyle bir dizi tören ya da ritüel uygulamak isteyebilirsiniz. Enerji alanınızı temizlemenin çok iyi bir ritüeli yaymadır. (Tütsü) Bütün kiliseler bunu kullanır. Pek çok kurum enerjiyi arındırmak için tütsü ya da bir tür duman kullanır. Duman çok boyutludur. Yayma yaptığınızda bu geriye hiçbir bağlılığın kalmayacağı şekilde temizlik, arınma ve enerjiyi serbest bırakmaya doğru bir adım attığınızın işaretidir. Bu uygulamayı bedeniniz ve eviniz için yapmak isteyebilirsiniz.

İnsanlardan ayrıldığınızda bir araya gelmek için harcadığınız şekilde enerji harcamanız gerekir. Kağıt mendil uygulaması burada geçerli değildir. Yaşamınızdaki insanları buruşturup atamazsınız ! Süreci sona erdirmek gerekir. Bunu nasıl yaparsınız ? Özellikle de insanlar sizinle birlikte çalışmaya gönülsüzse ? İnsanların enerjileriyle eterik düzlemde çalışırsınız. Sevgiyle kutsar, serbest bırakır, alanınızdan çıkmalarını ister , paylaştığınız dersler için teşekkürlerinizi sunarsınız.

Eğer farkına varmadıysanız bugünlerde seks yapmak daha yoğun bir anlam içeriyor. Ve eğer seks yapmıyorsanız olasılıkla gelişiminizin bu gerektiren bir aşamasında olduğunuz içindir.

Ancak çok çok uzun zamandır cinsellikten uzak bir yaşamınız varsa size şunu sormak isteriz : Neden saklanıyorsunuz ? Kendiniz konusunda artık sekse uygun olmadığınıza sizi inandıran ne gibi inançlarınız var ? Orgazm deneyimleri bedeninize şifa ve gençlik enerjileri gönderir. Çoğu zaman yoğun bir duygusal boşalıma neden olur. Duygularla dolar taşarsınız.

Endokrin sistemi bedeninizde her tür hormon ve kimyasal madde açığa çıkarır. Bu maddelerin kiminin dağılmasış, kimininse bedende tutulması gerekir. Bedende tutulduklarında bedeniniz onları özümser ve daha yüksek bir düzene ulaşır. Daha özerk, daha her şeyi bilir hale gelirsiniz. Yaşam gücü tohumlar biçiminde sürekli olarak dışa yönelirse döllemede kullanılır. Tıpkı kadınlara çocuk sahibi olmak istemiyorlarsa hamileliği önleyemeyecekleri fikrinin yutturulması gibi, Erkeklere de boşalım işleminin orgazmın yegane yolu olduğu fikri Yutturuluyor !!

Bedene dağıtılan sıvılarla orgazm, içte tutulabilen bir süreçtir. Bu da cinselliğin Doğuda çağlar boyunca uygulana gelmiş daha yüksek bir biçimidir. Erkekler her orgazma ulaştıklarında boşalacak olurlarsa gerçekliğin bir biçiminde yaşam güçlerini yitirmiş olurlar.

Erkekseniz, seviştiğinizde spermlerinizi geri çekip boşalmamayı öğrenebilirsiniz. Bunu yapmanın belirli teknikleri vardır. Perineum’a anüs ve scrotum arasındaki küçük alana başkı uygulamak yaşam gücünü bedenin içinde tutar ve orgazm değişime uğrar. İnsanlar bütün bedeni içine alan kozmik deneyimler yerine belirli bölgelerle sınırlandırılmış cinsel organ orgazmı fikriyle kandırıldı. Kaç bedeniniz olduğunu düşünecek olursanız orgazmı bu bedenlerin hepsinde deneyimleyebileceğinizi görürsünüz. Böylece zevke ulaşmanızı yeniden gözden geçrip tanımladıkça zevk almanın yeni yollarını deneyimlemeye başlar ve cinsel bölge sınırlamasından çıkarsınız.

Sperm varoluşun katalizörüdür. Spermelirin bıraktığı her seferinde erkek bir ölçüde bedenini tüketir. İdeal durumda erkek, sadece üreme gereği ya da deneyim arzusu olduğunda bunu yapmayı seçerek spermini bırakacaktır. Sizi canlandırmak yerine yozlaştırarak çok düşük titreşimsel bir durumda tutacak düşünceler aşılandı. Önce içinize cinselliğin kötü olduğu fikri zerk edildi. Sonra bu kötü şeyi yaptığınız için sizi bağışlayacak kurumlar yaratıldı ! Gerçekliğinize her yandan süzülen böyle bir ikilem içindesiniz. Özellikle Batı dünyasında pek çok erkek ve kadın , cinselliğin kötü olduğu düşüncesinin iliklerine işlediğini anlamaktan uzak yaşıyor. Bu düşünce davranışlarını öylesine içine almış ki O kötü şeyi (!) yaparken yakalanmamak için cinsel deneyimi büyük bir aceleyle geçiştiriyorlar.

Doğru yeri bulacağınız bir DENGE var. Cinselliğin ardından suçluluk ya da utanç duymayın.

İşte bunun için eşinizle derin bir SEVGİ BAĞI içinde olmanın son derce önemli olduğunu söylüyoruz. Eşinizle paylaştığınız sevgi genel olarak utanç ve suçluluğu önler. Sevgi olmadığında çoğunlukla fazlasıyla utanç ve suçluluk vardır. Ve duygusal yıkım büyük olabilir.

Erkek ve Kadının cinsel bölgesinde araştıralacak pek çok şey vardır. Açılım olarak bulundurduğunuz ağızların uyarılabilecek farklı yerleri ya da akapuktur noktaları vardır. Bunun da cinsel birleşme ile ilgisi azdır.

DNA sarmallarının değiş tokuşunu yaparak birbirinizin gözünün içine bakmak da olağanüstü bir heyecan kaynağıdır. Bu, ruhun gözleriyle –ruhun yüreğiyle- kurulan GÖNÜL BAĞIDIR. Elbette gözlerinizi kapayabilirsiniz ancak yoğun göz teması deneyimi değişime uğratır. Özellikle birbirinizin yürek çakrasına dokunarak çakralarla çalışmak da isteyebilirsiniz. Elinizi eşinizin yürek çakrası üzerine koyun ve yüreklerinizi açık tutun.

Cinsel bölgedeki akupres noktalarını gözlerinizle uyarır, çalkarınızı kullanarak harekete geçirirken bu noktalar etkin bir hale gelir. Bu noktalara dokunurken kimyasal bir tepki oluşur. Farklı bedenlerinize doğru yayılan bir orgazm ortaya çıkar. Bu da daha yüksek bilginin basamaklarını tırmanıp kutsallığınıza ulaşmanızı sağlar. Aynı zamanda birbirinizin bedenlerini incelemenize –bedenlerinizin biçim ve ifadelerinden bütünüyle özgür olmanıza- yardım eder. Bu bir sonraki yoldur.

Kim olduğunuzu araştırın. Hedefinize ilişkin bir niyette bulunun ve cinselliğinizi ifade zamanını bir coşku zamanı kılın. Seks bir gösterisi değil, olabilecek EN DERİN BAĞ ve paylaşıma ilişkin bir deneyimdir. “Oh harikaydın” dan ibaret DEĞİLDİR. Kendi kendinizin efendisi olmayı sürdürürken yakınlaşmak ve birbirinizle iç içe geçmektir. Desteklenmek ve Desteklemektir. Kendi kendinizin efendisi kalır , zevk ve coşkunun ne olduğun uyeniden keşfederken çok önemli bir hale gelecektir . Bedeniniz anımsamaya başlayacaktır.

Doruğa hemen ulaşmamak için işlik sırasında belki odak noktanızı değiştirebilirsiniz. Tadını çıkararak doğruğun hemen öncesine kadar yükselin sonra bu frekansı tutun. Bir noktaya kadar gerilimi düşürün, derken yeniden yükselin. Bunu tekrar tekrar uygulayın. Deneyime zaman tanıyın. Süreci onurlandırdığınızda böylece saatler geçirin. Çünkü bu derin bir yakınlık yaratır ve bu şekilde deneyim de çok daha uzun sürecektir. Gözleriniz açık bir şekilde bedeninize istediğiniz şeyi yaptırmayı öğrenirken saatler boyu süren bir yakınlaşma yaşandığında YAŞAM GÜCÜ GENÇLEŞİP CANLANIR.

Orgazm bölgesel bir olay değildir. Kulakları gıdıklandığında orgazm olabilen insanlar vardır. Bilekleri gıdıklandığında orgazm olabilen insanlar vardır. Düş görürken orgazm olabilirsiniz. Bedeninizin dışındayken orgazm olabilirsiniz. ORGAZM YANLIŞ ANLAŞILMIŞTIR. Cinsel bölgenin yerel olayı olduğunu düşünüyorsunuz. ÖYLE DEĞİLDİR. Esas olanı gözden kaçırmanız için yerel olarak yorumlanmış kozmik bir olaydır. Tanrılık ve Tanrıçalığın -Zevk ve Varoluşun yüreğine bağlanmanın- sürekli atan nabzıdır. Onun için herhangi bir yerde olabilir. Cinselliğinizle gerçekten uyum içindeyseniz , bu kadar özgürseniz bu lezzetli yiyecekten bir lokma almak varlığınızı katt eden bir orgazm doğurabilir. KUTSALLIĞI HERŞEYDE takdir etmenin bir doruğudur.

Mastürbasyon yanlış bir şey değildir. Bedeninizi nasıl onurlandıracağınızı ve bedeninizdeki kimi duyguları nasıl uyaracağınızı öğrenirseniz ince bir uygulamadır. Hayal kurmadan, utanç duymadan ve düşünce yoluyla bedeninize çeşitli bilinmeyenleri çekmeksizin mastürbasyon yapın. Her şey gibi o da incelik ister. Bir çeşit sanattır ama rahatlama amacından ibaret uygulanmamalıdır. Eğer mastürbasyonu gerilimi boşaltmak için kullanıyorsanız yeniden gözden geçirmeniz gerekir. Eğer hiç mastürbasyon yapmamışsanız, siz daha kendi bedeninizi tanımıyorken başka birisiyle sevişirken ondan sizin bedeninizi tanımasını bekleyebilirsiniz ki ?

Cinsel enerjinizi ifade etme güdüsü hissettiğinizde kendinizi “Şimdi dürtüye uyup, mastürbasyon sanatını icra edecek olursam bu kez yalnızca bir rahatlama istiyor olacğım. Gerilimi azaltmak istiyorum” der gibi hissedebilirsiniz. Hissettiğiniz buysa kendinize, “Pekala , bu enerji yükselişiyle nasıl baş edeceğim ? Neyse ben yine eski mastürbasyon biçimini kullanarak enerjiyi boşaltıp birkaç dakikalığına rahatlamak yerine altın aramaya çıkacak, biraz rahatsızlık duyacağım. Bu enerjiyi tutacağım. Mastürbasyon yapmak yerine oturup kiristalleri, nefes egzersizlerini kullanıp ışık sütununa çekeceğim” diyin. Zihin gözünüzde ışığı aşağı çekin ve bedeninizi doldurmasını hissedin.

Bu size olağanüstü bir şekilde yardımcı olacak, çünkü siz bilgiye ve öz değere ulaşmak ve sınırlarınızın nerede olduğun ubilmek istiyorsunuz. Daha büyük bir rahatlama ve daha geniş bir bakış açısı istiyorsunuz. Ancak yine de enerjinizi sürekli olarak ancak belirli düzeylere alıyorsunuz. Cinsel enerjinizi tutarak solar plexusunuzu (3. Çakra) yürek, gırtlak ve üçüncü gözü kullanmaya başlayacaksınız. Taç çakranız açılacak ve “Bak sen ! Daha akıllı olmaya başlıyorum. Nasıl oluyor da daha zeki oluyorum ? “ diyeceksiniz. Yanıt, yaşam gücünüzü yalnızca tek bir reçete kullanarak değil bir çok yoldan kullandığınız içindir. Adına cinsellik dediğiniz güç için yalnızca bir reçeteniz var. O sizin yaşam gücünüz. Kullanmanın pek çok yolu bulunuyor.

Kendinizi iyi hissederek kim olduğunuzu bilmek için cinselliğinizi anlamak arzusuyla tenselliğinizi araştırmak ve orgazm deneyimlemek bir şeydir. Kendinizi Abaza (sizin deyiminizle) hissedip bütün bu cinsel yükselişi gerilimi atıp boşalmak için mastürbasyon yapmada kullanmak ise başka bir şey. Cinsellik bedenin kutsal bir sunuşudur. Özel ve Tenseldir. Size zevki sunan içinizdeki gücü anlamanıza yardım eder.

Daha önce uyguladıkları şekliyle cinsel etkinliğin enerjilerini boşalttığını fark eden çoğu insan bugünlerde cinsel perhiz uyguluyor. Bunun böyle olmuş olmasının nedeni belki de Sevgi, Bağlılık ve onlar ıbir araya getiren ruhsal bir bağlantı olmaksızın seks yapmış olmaları. Dediğimiz gibi elektromanyetik bedenlerinizle aura alanlarınız birleşir. Eterik alanda karşılıklı bir telepati sergilenmektedir. “Sen bana sahip oldun”, “Ben sana sahip oldum”

Cinsel perhiz dönemleriniz oluyorsa harika. Çünkü bu şekilde yaptığınız enerjinizi içinizde tutmaktır. Cinsel bir deneyim yaşadığınızda çakralarınızda tam bir bütünlük içinde değilseniz bu çok tüketicidir. Heyecan verici olsa da enerji DNA’nızın bir ve iki numaralı sarmallarıyla işlev gören birinci ve ikinci çakralarınızla çalışıyordur.

Seks yapmaya son verdiğinizde kendinizi cinsel olarak uyarılmış hissetmeye devam edebilirsiniz. Seksi istersiniz ama sadece boşalmak için seks yapmak yerine bu enerjiyi içinizde tutarak bedeninize yaymayı öğrenirsiniz. Enerjiyi bedeninize yaydıkçaı bedeninize daha fazla değer verirsiniz. Çünkü enerji size aniden sandığınızdan daha değerli olduğunuzu ve düşünebildiğinizden çok daha fazlasını yapabildiğinizi gösterir.

İdeal olan, cinsellikten kaçmak ya da onu aşmak değildir. İdeal olan, cinselliğinizi –seks ve orgazm- deneyimleri sırasında fiziksel bedeninizin yapmakta olduğunun –özünü- yeniden değerlendirmektir. Cinsel ifade için çok daha fazla alan ve deney olacaktır. 1960’ları anımsıyormusunuz ? Kim unutabilir ki ? Kadınlar sutyenlerini kaldırıp attı, göğüsler moda oldu. Son onbeş , otuz yılda kadınlar kendilerini üstsüz ve çıplak denize girerken daha rahat hissetmeye başladılar. Kendinizi cinsel açıdan incelediniz ve cinsel özellikli şeyler gelişip ilerlemeye başladı.

Yakın zamanda bir geri çekiliş , cinselliğe karşı korku yaşandı. İnsanlar cinsellik karşısında kendilerini geri çekiyorlar. “Bu gücü anlamıyorum. Birisiyle bir araya geliyorum. O an bu son derece heyecan verici oluyor. Sanki yüz tane sıcak dondurma yiyormuşum da tek bir kilo bile almıyormuşum gibi. Ama ardından kendimi o kadar iyi hissetmiyorum” Yakınlık, dürüstlük ve bağlılık iyi cinsel deneyimler yaşamanın en önemli parçalarıdır. Kırılgan ve birbirinez karşı açık olabilmelisiniz. Çünkü cinsel etkinlik yüksek bir titreşim taşır. 1960’larda açığa çıkan enerjinin sonucu olarak büyük bir deney yaşanmış olması gibi cinsellikle 1990’larda da büyük bir deney yaşanacak ve bu büyük ölçüde ruhsal araştırma içerecek (şu an başlayan süreç. Alev C.)

Cinselliğin sizin için bittiği anlamına gelmediği sürece cinsel perhiz uygulamak iyidir. Cinsel deneyimin gözden geçirilmesi ve yeniden ele alınması anlamını taşıyorsa iyidir. Yanlış anlaşılmış olduğu için bir süreliğine rafa kaldırılıyordur ve uzaklaşılarak gözlemlenebilir hale gelebilir. Dağa tırmanmışsanız dağın tepesinde olmanın düzlüktendağa bakmaktan çok farklı olduğunu bilirsiniz. Bazılarının yaptığı budur. Dağa bakıyorlar ve dağın üzerinde olmamakla kendilerini yoksun bırakılmış hissetmiyorlar. Cinselliğin, SEVGİNİN ne olduğunu , kim olduklarını, kendileri için hangi değerleri oluşturacaklarını yeniden değerlendiriyorlar.

Cinsellik yaşamlarınızın en mahrem yönlerinden biri. Ancak bu gezegendeki insanların çoğu herhangi bir yakınlık olmaksızın seks yapıyor. Araba yağlamak gibi bir işlev bu “sekse ihtiyacım va, gel buraya” Erkekler ve kadınlar bu konuda benzer. Bizim İddiamız her zaman, cinselliğinizden uzaklaştırılmanızın deninin korkusuzca yaşamaya başlayacak olursanız bunun daha yüksek bilinç durumlarına açılan bir kapı olduğunu keşfedeceğinizdir.. Bebek dünyaya getirmekte kullandığnıız yaşam gücü, varoluşun başka alemlerine gidebileceğiniz uçan halı gibi de kullanılabilir. Sonunda DNA sarmalları iriş tabakasında okunacaktır.

Birisiyle sevişir, birbirinizin gözlerine bakarken birbirinizi başka gerçekliklere doğru harekete geçirirsiniz. Enerji çevrimi için nefes ya da görselleştirmeyi de kullanabilirsiniz. Enerjiler uzay mekiğini gezegeninizin yörüngesine gönderen uzay mekiği gibi sizi de özgürleştirip bir yolculuğa çıkarabilir.

SEVGİ, Erkek erkeğe, kadın kadına ya da erkek ve kadın olarak bedenleri bir araya getiren malzemedir. Beden Erkek ve Kadını arkadaş olacak şekilde tasarlanmıştır. Biyolojik aynı titreşimlerin de birbirine çekilmesinde yanlış bir şey olmadığını söyleyeceğiz. Bu yargılanacak bir durum değildir.

Cinsellik sizi bütünüyle farklı bir değere ulaştıracak ve Dünya değişimleri daha belirgin hale geldikçe tartışılan en büyük güçlerden biri haline gelecektir. Toplumunuz çözülmeye uğradıkça her şeyi yeniden değerlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ve bağlı olabileceğiniz , güvenebileceğiniz bir eşe sahip olmak isteyeceksiniz. Ömrün uzadığının farkına varıp hız kazanan her şeyi anladıkça sonunda büyük bir gençleşme hareketleri deneyimleyeceksiniz.

Seçtiğiniz eşler şimdi ve onbinlerce yıldır tandığınız eşler olacaktır.

Yakınlaşmak kadınlar içi çoğu durumda erkekler için olduğundan daha kolaydır çünkü kadınlar duygularını daha rahat yaşarlar. Duygu olmaksızın coşku ve sevginin cinsel frekansına ulaşamzsınız. Çünkü CİNSELLİK DUYGUDUR.

Dişiyseniz , kendinizi ve kendi bedeninizi kabul ederek ve ne tür erkekle ilişkiye hazır olduğunuza ilişkin bir standart oluşturarak erkek eşinizin açılmasına yardımcı olabilirsiniz. İstediğiniz tür bir erkeği kendinize çekeceksiniz. Çünkü bu erkek öğrenip değişmeye hazır olacaktır. Bu zamanda erkek titreşimler genillikle büşük bir karmaşa içinde. Çünkü kimliklerinin ne olduğunu kesinlikle bilmiyorlar. Kendilerine bu değişimlerle bütünleşmelerini sağlayacak kişileri çekmeleri gerektiğini anlayacaklar.

Yeni bir deneyim standardı yaratmak üzere kadınlar duygu ve arzuları hakkında konuşmayı öğrenmek zorundalar. O zaman erkekler için duygu merkezlerini açmak , duygularını deneyimlemek, cinsel enerjilerini çakraları boyunca yükseltmek ve mümkün olduğunu düşündüklerinden çok daha büyük bir yakınlğı rahatça yaşamak daha kolay bir hale gelecektir.

Kadınlar konuşmamaya , Erkekler de hissetmemeye o kadar tutsak kalmışlar ki, bu değişimler bir gecede gerçekleşmeyecek fakat mutlaka gerçekleşecek. Birbirinize karşı sabırlı olun. Herkes ve geçirmekte oldukları deneyimler için derin bir şefkat besleyin. Birbirinizle paylaşacak ve birbirinize öğretecek çok şeyiniz var.

Sevgi Birliktelikleri olan çiftlere cinsel etkinliklerine ilişkin niyette bulunmalarını öneririz. Sizin organize olmanız, buna göre hazırlanmanız, birbirinizden randevu almanız, bir araya gelmeden önceki bütün işlemlerden geçmeniz anlamına gelmez. Yakınlığınızı geliştirdikçe cinsel eylem yalnızca hormonlarınız canlandığı zaman gerçekleşmez. Cinsel ifade sürekli gerçekleşir. Alışverişe giderken cinselliğniz konulu bir konuşma yapabilirsiniz. Bu deneyimi yatak odasına , içki zamanına kapamanız gerekmez. Bu enejiyle aşılanacaksınız. Sizi tanrıcallığınız konusunda eğitecek olan şeyin bir parçasıdır O.

Bu gezegendeki bütün yaratıkların bir tür cinsel ifadesi, zevkini okşayıp çoğalmasını sağlayacak bir yöntemi var. İki sineğin yalnızca antenlerini dokundurarak birbirlerine nasıl zevk verdiklerini anlamalısınız. Dünyadaki yaratıklar –bitki ve hayvanlar- birbirlerini uyarır ve üremeksizin cinsel eylemin yüksek aşamalarına ulaşmalarını sağlar.

Bu imgeyi koruyun. Cinselliğinizi anlamanız ve ondan korkmamanız için gerekli. Sahip olduğunuz yaşam gücünden korkmayın.

(Yukarıdaki bilgiler Akaşa Yayınları'ndan yayınlanan Barbara Manciniak'ın "Pleaides Öğretileri 2 - Evrenin Genetik Kitaplığı : Dünya" kitabından Alev Cedimağar'ın özetiyle okurlarımıza ulaşmaktadır.)

KAYNAK :

Pleaides Öğretileri 2 - Evrenin Genetik Kitaplığı : Dünya,

Özetleyen : Alev Cedimağar (Şifa ve Yaşam Terapisti)



Kaynak:derki

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder