EĞITIM-SEANS-WORKSHOP-FARKINDALIK SOHBETLER-SEMINERLER

Tüm çalışmalar Antalya Liman ve Lara bölgesinde ayriyeten Manavgat’ta yapılmaktadır. Keyifli döşenmiş ve sıcak ortamda deneyimli eğitmen ve terapistlerle beraber sizi aşağıdaki hizmetleri vermekteyiz: * REİKİ * Ezoterik Şifa* Innerspeak*yaşam Koçluğu*Tekrar Bağlantı* Theta Healing* Nefes koçluk ve özel seanslar* Mor Alev-Silver Violet Flame * 3.göz psişik güçlendirme *7 çakra kaynağı *Altın üçgen *Angel Light*Başmelek Mikail Enerjisi*Başmelek Cebrail enerjisi*Bolluk Bereket Reikisi *Büyük merkezi güneş uyumlaması *Derin şifa reikisi*DNA Şifası Reikisi *Dove güçlendirme *Eterik Kordon akımlarını güçlendirme *Full Spectrum Healing *Gümüş Mor Alev *Imara Reiki*Karmik ilişkileri aydınlatıcı reiki *Lighterian melek bağlantıları *Meleklerin Renkleri *Neptün gezegeni*Prana *Psişik korunma alevi *Rakama Reiki*Şans Reikisi *Takyon

7 Eylül 2014 Pazar

ONLİNE Kundalini Reiki


KUNDALİNİ REİKİ
Kundalini Reiki oldukça sade ve oldukça etkili bir şifa sistemidir. Temeli vücuttaki şifa kanallarının ve çakraların açılması ve niyet ederek kendimize yada başkalarına şifa vermeye dayanır.
Bizler yerküre enerjisini 1. çakradan (kök çakra) vücudumuza alırız. Bu enerji tüm çakraları ve ana enerji kanallarını dolaşarak tepe çakradan çıkar. Kundalini enerji kanalı kök çakrada başlar ve tepe çakrada son bulur. Kundalini'nin açılmasıyla çakralar tam olarak temizlenir ve enerji kanalları açılır.
Bu şekilde vücuda giren yerküre enerjisi artar, bu enerji çakraları daha çok besler ve devam ettiği enerji kanallarını açar. Kundalini enerjisine kundalini ateşi de denir.
Kundalini Reiki Mr.Ole Gabrielsen tarafından dünyaya tanıtılmıştır. Ole Gabrielsen ile Master Kuthumi'nin yaptığı çalışmalar ve ruhani bilgi alışverişleri sayesinde Kundalini Reiki tekniği doğmuştur. Şu ana kadar Kundalini Reiki uygulayıcıları bunun büyük faydalarını görmüşlerdir ve tüm dünyada büyük bir hızla yaygınlaşmaya devam etmektedir.
Kundalini Reiki eğitimi inisiyasyon (el verme) ile gerçekleşen bir eğitimdir. Yani Reiki'de olduğu gibi bir Kundalini Master'ın sizi bu enerjiye uyumlaması (el vermesi) gerekmektedir. Bir Kundalini Master tarafından uyumlanmadan Kundalini Reiki enerjisini kullanamazsınız. Kundalini Reiki 3 seviyeden oluşmaktadır.
Kundalini 1: Bu çalışmada şifa kanalları ve çakralar açılır, vücut Kundalini 2.seviye için hazırlanır. İnisiyasyon oldukça güçlüdür ve kişinin enerji kanallarını oldukça yoğun etkiler.
Kundalini 2: : Tüm enerji kanalları kuvvetlendirilir, kundalini uyandırılır ve kundalini ateşi yakılır. Ana enerji kanalının açıldığı bu inisiyasyonda Kundalini Solar Plexus (Mide) çakrasına ulaşır. Sonuçta bütün çakralar açılır ve temizlenir, enerji sistemi aydınlatılır. Beden Kundalini 3 için hazırlanır. Kundalini 2, Kundalini 1'den en az 3 gün sonra verilmelidir.
Kundalini 3: Kundalini Master seviyesidir. Bu seviyede bütün çakralar açılır, önceki inisiyasyonlar kuvvetlendirilir. Kundalini ateşi tepe çakraya kadar çıkartılır. Bu inisiyasyondan sonra Kundalini bütün vücutta yükselir. Kundalini 2 inisiyasyonundan en az 3 gün sonra yapılmalıdır.

UYUMLAMA- EĞİTİM:
*Kundalini Reiki eğitimi bire bir seans ile veya uzaktan verilmektedir.
*Kundalini Reiki'yi alabilmek için en az Usui Reiki 1.seviyeyi almış olmanız önerilir.
*Kundalini Reiki üçüncü seviye için Usui Reiki Master seviyeyi tamamlamış olmanız gerekmektedir.
*Katılımcılara özel hazırlanmış PDF formatında eğitim kitapçığı + katılım belgesi gönderilecektir.
*Eğitim 3 seviye ve ayrı çalışmadan oluşmakta olup, toplam paket bedeli 240 TL'dir.
PROSEDÜR-ŞARTLAR:
* Uzaktan bazı Eğitim ve bireysel seanslar için bir bilgisayar (skype hesabı-kameralı-mikrofonlu) ve internet erişimine sahip olmanız yeterlidir.
*Merkezimize mail yoluyla veya iletişim formu kullanarak istediğiniz seans ve veya eğitimi yazın ayrıca seans ve veya eğitim alacak kişinin ulaşabileceğimiz, isim,soyadı,tel ve mail adresi gibi bilgileri de yazmanınızı rica ediyoruz.   Fatura için ona göre gereken bilgileri dikkatli yazın lütfen.
*Mail adresimiz: mindbodysoultr@gmail.com
* Terapistimiz size mail  yoluyla gereken bilgiler,tarih ve saat seçenekleri bildirecektir.
*Tarih ve saati anlaştıktan sonra verilen hesap numaramıza ücreti yatırdıktan sonra size gereken doküman mail veya kargo ile gönderilir.
 *Şimdi seans veya eğitim anlaşmış olan tarih ve saatinde başlayabilir…..
Başarılar!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder